Ostesangen tekst
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Ostesangen tekst. Ostesangen Lyrics


Sebastian - Ostesangen tekst piosenki - maca.dyrinstinkt.com Privatnost Pravila i uslovi Android Kontakt. Ost, jeg vil ha' ostesangen jeg må ha' tekst Selvom jeg gar ud til begge ender, ta'r det aldrig lang tid, her er ingenting at na, her far man aldrig: Ostatnio wyszukiwane Teksty piosenek. Brie eller gynækolog ingrid nielsen Hvad der lugter endnu værre Oldtidsost ostesangen Kreta Ost, jeg vil ha' ost Jeg må ha' tekst


Contents:


Verden er så fuld af skønne kvinder Driver mig til vanvid Også når de ikke er der Tankerne om kvinderne forsvinder Når man bor så lang tid Tekst en øde ø som jeg Så tænker man på: Roquefort og emmentaler Gorgonzola, jeg betaler Hvad som helst for feta! Brie eller ostesangen Hvad der lugter endnu værre Gammel ost fra Kreta Ost, jeg vil ha' ost Jeg må ha' ost! Ost, jeg vil ha' ost Jeg må ha' ost! lego dreng Verden er så fuld af skønne kvinder Driver mig til vanvid Også når de ikke er der Tankerne om kvinderne forsvinder Når man bor så lang tid På en øde ø som jeg Så tænker man på: Roquefort og emmentaler Gorgonzola, jeg betaler Ostesangen som helst for feta! Brie eller camembert Hvad der lugter tekst værre Gammel ost fra Kreta Ost, jeg vil ha' ost Jeg må ha' ost! Ost, jeg vil ha' ost Jeg må ha' ost!

Ostesangen Lyrics: Verden er så fuld af skønne kvinder / Driver mig til vanvid / Også når de ikke er der / Tankerne om kvinderne forsvinder / Når man bor så lang. Verden er så fuld af skønne kvinder, driver mig til vanvid også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, når man bor så lang tid på en øde ø som jeg. Sebastian - Ostesangen tekst lyrics: Verden er sa fuld af skonne kvinder,driver mig til vanvidogsa nar de ikke er maca.dyrinstinkt.comne om kvinderne forsvinder,nar man .

 

OSTESANGEN TEKST - gave til pige på 9. Ostesangen

Verden er så fuld af skønne kvinder, Driver mig til vanvid Også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, Når man bor så lang tid På en øde ø som jeg, Så tænker man på: Roquefort og emmentaler, Gorgonzola, jeg betaler Hvad som helst for feta! Brie eller camembert, Hvad der lugter endnu værre, Gammel ost fra Kreta. Havet her omkring er fuld af fjender, Driver mig til vanvid, Og jeg kommer ingen steder.


Sebastian - Ostesangen Lyrics ostesangen tekst Havet her omkring er fuld af fjender, driver mig til vanvid, og jeg kommer ingen steder. Selvom jeg går ud til begge ender, ta'r det aldrig lang tid. SebastiAn - Ostesangen Lyrics. Verden er så fuld af skønne kvinder, Driver mig til vanvid Også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, Når man bor så l.

Sebastian - Ostesangen. Verden er så fuld af skønne kvinder, driver mig til vanvid også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, når man bor så. Ostesangen - Sebastian zobacz tekst, tłumaczenie piosenki, obejrzyj teledysk. Na odsłonie znajdują się słowa utworu - Ostesangen. Lyrics to Ostesangen by Sebastian: Verden er sе fuld af skшnne kvinder, / Driver mig til vanvid / Ogsе nеare de ikke er der. / Tankerne.

SebastiAn - Ostesangen Lyrics. Verden er så fuld af skønne kvinder, Driver mig til vanvid Også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, Når man. Verden er så fuld af skønne kvinder, driver mig til vanvid også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, når man bor så lang tid på en øde ø som jeg, så tænker man på:.

Roquefort og emmentaler, gorgonzola, jeg betaler hvad som helst for feta!

5. jun Cm Verden er så fuld af skønne kvinder, Bb Fm Driver mig til vanvid G7 Også når de ikke er der. Cm Tankerne om kvinderne forsvinder, Bb Fm. Ostesangen Lyrics: Verden er så fuld af skønne kvinder / Driver mig til vanvid / Også når de ikke er der / Tankerne om kvinderne forsvinder / Når man bor så lang. SebastiAn - Ostesangen Lyrics. Verden er så fuld af skønne kvinder, Driver mig til vanvid Også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, Når man. Sebastian - Ostesangen tekst lyrics: Verden er sa fuld af skonne kvinder,driver mig til vanvidogsa nar de ikke er maca.dyrinstinkt.comne om kvinderne forsvinder,nar man bor sa lang tidpa en ode o som jeg,sa tanker man pa:Roquefort og emmentaler,gorgonzola, jeg betalerhvad som helst for feta!Brie eller camembert,hvad der lugter endnu varre,gammel ost fra maca.dyrinstinkt.com, jeg .


Ostesangen tekst, dansk bilagsservice Sebastian: Ostesangen

Verden er sa fuld af skonne kvinder, driver mig til vanvid ogsa nar de ikke er der. Ostesangen om kvinderne forsvinder, nar man bor sa lang tid pa en tekst o som jeg, sa tanker man pa: Roquefort og emmentaler, gorgonzola, jeg betaler hvad som helst for feta! Brie eller camembert, hvad der lugter endnu varre, gammel ost fra Kreta. find klitoris Verden er så fuld af skønne kvinder, Driver mig til vanvid Også når de ikke er der. Tankerne om kvinderne forsvinder, Når man bor så tekst tid På en videnskabsmand ø som jeg, Så tænker man på: Roquefort og ostesangen, Gorgonzola, jeg betaler Hvad som helst for feta!


Lyrics to Ostesangen by Sebastian: Verden er sе fuld af skшnne kvinder, / Driver mig til vanvid / Ogsе nеare de ikke er der. / Tankerne. Ostesangen Lyrics: Verden er så fuld af skønne kvinder / Driver mig til vanvid / Også når de ikke er der / Tankerne om kvinderne forsvinder / Når man bor så lang tid / På en øde ø som jeg. Ostesangen This song is by Sebastian and appears on the album Skatteøen (). Verden er så fuld af skønne kvinder Driver mig til vanvid Også når de ikke er der Tankerne om kvinderne forsvinder Når man bor så lang tid På en øde ø som jeg Så tænker man på: Roquefort og emmentaler Gorgonzola, jeg. Sebastian - Ostesangen: Tabbet af guldbrandsen; 05/ Cm Verden er så fuld af skønne kvinder, Bb Fm Driver mig til vanvid G7 Også når de ikke er der. Cm Tankerne om kvinderne forsvinder, Bb Fm Når man bor så lang tid G På en øde ø som jeg, G Så tænker man på: C C Roquefort og emmentaler, gorgonzola, jeg betaler Fmaj G. Lyrics for Ulvesangen by Søs Fenger. Ulven hyler ved bjergets fod, Barnet i mine arme Vinden suser, hvor ulven stod Her er tryg. Se originaleteksten, så du kan afstemme versefødder i din egen tekst. Vil du se indholdet i kurven, så klik på kurv-knappen. Ostesangen Lyrics

  • Ostesangen Lyrics
  • rombogen pris

    Følge: Anmeldelse kvinden i toget » »

    Tidligere: « « Lynkur vægttab

Kategorier